Sluiten

GA VOOR MEER VOLDOENING, VERBINDING …N RESULTAAT!

Online vergaderingen: het is †sedert enkele maanden voor vele werknemers bijna dagelijkse kost geworden. En deze vergadermethode zal ongetwijfeld een belangrijke rol blijven spelen in ons professioneel leven.

De uitgangspunten voor een goede samenwerking en efficiŽnte vergadering blijven niettemin hetzelfde. Maar het digitale luik stelt ons voor enkele nieuwe uitdagingen: je mist veel non-verbale communicatie, de verveling bij online vergaderen slaat ‘nog’ sneller toe, je kan geconfronteerd worden met technische problemen, …

Wil jij online vergaderingen met meer impact, voldoening, verbinding en resultaat? Dan is dit webinar zeker iets voor jou!

Docent : Mieke Mievis

Mieke is al heel haar leven gepassioneerd door mensen en relaties. En ze doet ook iets met die passie. Ze is actief bij Obelisk als trainer, individuele en teamcoach en procesbegeleider bij bedrijven uit diverse sectoren (o.a. Belfius Insurance, Unizo, Uhasselt, UGent, Baloisa, Fidea, Odisee, Thomas More…). .Ze focust daarbij vooral op trainingen rond communicatievaardigheden, vergadertechnieken, time management en mentale veerkracht.
Ze is van opleiding (relatie)therapeute en seksuologe. Ze runt naast haar trainings- en coachingsactiviteiten ook een eigen Therapeutisch Centrum met 12 medewerkers.

DOELGROEP

Deze opleiding is voor iedereen die regelmatig een online vergadering leidt en/of bijwoont.

PROGRAMMA

Op het einde van dit webinar
  • kan je een online vergadering structureren zodat deze efficiŽnt verloopt;
  • ken je de do’s and don’ts van online vergaderen en kan je daar op inspelen;
  • weet je hoe je in online vergaderingen het best kunt werken aan informatie delen, brainstormen en besluiten neem;
  • slaag je erin om online vergaderingen te dynamiseren.

Er wordt in dit webinar weliswaar verwezen naar de mogelijkheden van digitale tools, maar deze vormen niet de focus van dit webinar. Het is m.a.w geen webinar waarin digitale tools qua functionaliteiten met elkaar vergeleken worden en waar de werking van deze tools toegelicht worden.

 

PRAKTISCH

BegeleidingMieke Mievis - Obelisk


Cursusverantwoordelijke
Jan De Schepper - 09 222 26 14 -

Gratis voor textielwerknemers
PC120 en 214
Andere deelnemers
€ 75 per deelnemer
KMO portefeuille