Sluiten

HOE ZELFSTURING CRE╦REN BINNEN EEN HR / PAYROLL TEAM

Tal van productieomgevingen werken al met zelfsturende teams, maar ook startups zijn overtuigd van de vele voordelen. Een hogere betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers ligt meestal aan de basis van zelfsturende teams. Maar hoe zit het nu met HR ? Ook binnen een HR- en payroll team kan je zelfsturing creŰren. Hoe bevorder je daarbij een optimale samenwerking tussen de HR teamleden? Hoe zorg je ervoor dat er eigenaarschap is over de verantwoordelijkheden, korte-en lange termijndoelstellingen, planning enz. Wat zijn de rollen binnen zo’n zelfsturend HR team ? En wat zijn de voordelen voor het team en de HR verantwoordelijke?
Tijdens dit webinar maak je kennis met een stappenplan om te evolueren naar meer zelfsturing binnen een HR / Payroll team. Op het einde van het webinar beschik je over een aantal concrete handvaten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan binnen jouw organisatie.

DOELGROEP

HR verantwoordelijken, HR business partners, HR professionals, payroll experten, die optimaal met elkaar willen samenwerken.
HR teams die willen evolueren naar gedeeld leiderschap en waarbij de rol en bijdragen van iedereen in het team kristalhelder zijn.

PROGRAMMA

- Wat is een zelfsturend team en wat zijn de voorwaarden voor een succesvolle implementatie
- Gestructureerd overleg binnen een zelfsturend team
- KPI’s uitwerken rekening houdend met je interne klanten
- Visueel management en hoe begin je eraan
- Kerngetallen digitaal of op papier
- Een concreet voorbeeld met een stappenplan

 

PRAKTISCH

BegeleidingInge Godts -


Cursusverantwoordelijke
Jan De Schepper - 09 222 26 14 -

Gratis voor textielwerknemers
PC120 en 214
Andere deelnemers
€ 75 per deelnemer
KMO portefeuille