Sluiten

CARING IS SHARING – WERKGELUK VERMENIGVULDIGT ALS JE HET DEELT

Dat werkgeluk zorgt voor blije medewerkers, daar zijn we meer en meer bewust van. Toch blijft werkgeluk soms een term, waarvan de inhoud niet steeds duidelijk is. En laat ons eerlijk zijn, in de flow van de dag ben je niet steeds bezig met werkgeluk. Het werk moet gedaan worden hé.

En ja, toch is inzetten op werkgeluk dé bijdrage voor welzijn op het werk en voor gelukkige werknemers die ook nog eens goed presteren. Dat willen we toch als leidinggevende?
Dus…zal ik als leidinggevende eerst moeten inzetten op werkgeluk en dan moet het nog gedeeld worden. Hoe pak ik zoiets aan? Wat is dat werkgeluk en wat is mijn rol daarbij? Is werkgeluk besmettelijk en wat zijn de effecten? Minder verloop, minder verzuim, productiever zijn! Daar ga ik voor dus delen maar dat werkgeluk!


Docent : Els Mermans

Na opleidingen in verpleegkunde en psychologie heeft Els  25 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, oa. in de farmaceutische industrie. Deze vaardigheden past Els  toe in haar dagelijkse praktijk als trainer, coach en consultant voor bedrijven en particulieren. Als communicatieprofessional en trainer was Els actief binnen verschillende domeinen waaronder pijn, depressie, stress en burn-out. Nu begeleidt Els reeds enkele jaren als trainer, bedrijfscoach en consultant particulieren en bedrijven met vraagstukken rond stress, werkhervatting na ziekte, leiderschap en ondernemerschap.


DOELGROEP

Leidinggevenden, CEO’s, managers, mensen met een rolmandaat, iedereen die (meer) wil inzetten op meer werkgeluk en gelooft in de vermenigvuldiging ervan.

PROGRAMMA


Na dit webinar
  • Weet je meer over de verschillende emoties en kan je ze herkennen
  • Krijg je inzicht in de stressreacties
  • Besef je dat je als leidinggevende invloed hebt op de emoties van jouw medewerkers
  • Heb je inzicht in hoe jij luistert en wat je beter kan doen
  • Krijg je een praktische handleiding rond omgaan met emotie

 

PRAKTISCH

BegeleidingEls Mermans - THOC


Cursusverantwoordelijke
Jan De Schepper - 09 222 26 14 -

Gratis voor textielwerknemers
PC120 en 214
Andere deelnemers
€ 125 per deelnemer
KMO portefeuille